event design header.jpg

Denk aan bijzonder, eigen, klein of groot, uniek, warm, sfeervol, vintage, bloemen, natuur & zelf gemaakt, dat is mijn benadering van het creëren van een uniek event. Of je nu gaat trouwen, 30, 40 of 50 wordt of gewoon een keer een klein leuk gestyled feestje wil geven zonder gedoe dan kan ik je helpen.

Ik hou ervan de juiste sfeer neer te zetten, letterlijk dingen te bouwen, kringlopen af te struinen omdat Kinfolk gevoel tot uiting te laten komen op die ene speciale dag. Begonnen met mijn eigen huwelijk waarbij ik verantwoordelijk was voor het ontwerp van mijn jurk, alle grafische uitingen, de styling van de lokatie, de bloemen, foodlooks & het feest; dat was zo'n overweldigend succes dat ik dat verder ben gaan uitbouwen.

Vanuit mijn modeachtergrond, ben ik gewend te werken onder tijdsdruk, kan ik heel goed sfeer samenvatten in moods en uiteindelijk als een soort projectmanager uitwerken tot realiteit. Met een man die ooit floreerde in de catering en met een groot netwerk van echt goede DJ'S, we willen immers allemaal toch dat echt iedereen uit zijn dak gaat, bloemisten, & cateraars & fotografen ben ik in staat, om het feestje neer te zetten dat je in je hoofd hebt.

Een bruiloft organiseren, kost tijd én geld, soms ook stress en dat is nou net niet de bedoeling. Ik kan je helpen focussen, jouw idee net naar een hoger niveau te tillen. Het fijne is dat ik op verschillende disciplines kan meedenken, denk bijvoorbeeld aan een bijzondere jurk, die van mij was zelf ontworpen; de uitnodigingen maken en ontwerpen, de tafelschikking, de save the dates, drukwerk, bloemen, lokatie & fotograaf. Natuurlijk kost ik ook geld, en de spullen die je extra zou moeten aanschaffen kosten ook geld, maar uiteindelijk is die extra investering, voor de perfecte sfeer en de puntjes op de i en een zorgeloze en stressloze super coole dag, het dubbel en dwars waard.

Spreken onderstaande foto's en sfeer je aan? bel of mail me dan of vul het contactformulier in en dan bel ik jou!

fotografie huwelijk: Seth Carnill