interior design header.jpg
 by coco chanel: source internet

 by coco chanel: source internet

Loop je vast met je inrichting of verschil je enorm van smaak met je lief, wil je een restyling of een complete verbouwing van je huis? Lukt het je niet om een groots effect te creëren in een kleine ruimte?

Of wil je misschien een bedrijf of winkel starten en weet je niet welk interieur bij jou en je (toekomstige) brand past? Wil je een andere huisstijl voor je bedrijf offline en online?

Dan kan ik je misschien helpen!

Mijn aanpak is iedere keer weer anders, bekeken vanuit de ruimte én opdrachtgever. Ik creëer een fijne plek, met sfeer en eigenheid een plek die bij jouw persoonlijkheid of identiteit past. Ik benader ruimtes pragmatisch vanuit mijn mode & interieur blik; deze blik is gewend om vorm te geven in de ruimste zin, combinaties te maken met verschillende materialen, kleuren en trends van het moment. Toch weet ik ook een bepaalde tijdloosheid toe te voegen op een manier dat het voelt als thuiskomen én weet ik optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.

Ik maak er geen "invuloefening" van ieder huis en iedere persoon vraagt een nieuwe blik, maar ik heb natuurlijk wel "mijn" style-kenmerken; ik mix & match, ik hou van rauw & industrieel op een warme manier vertaald, ik hou van vintage en nieuw, ik verafschuw zielloze catalogus woningen waar alles in een keer in dezelfde winkel is aangeschaft, ik heb een neus voor trends en kleine vintage schatten, ik hou van kleur; maar kan grafisch zwart, wit & grijs ook erg waarderen. Ik hou van composities & een bepaalde rust en ik hou vooral van eigenheid van jou als persoon/jouw familie of van de brand waar je voorstaat, door mij op de juiste manier vormgegeven.

Ik kan je op verschillende manieren helpen, van een "klein advies" tot een complete verbouwing en de begeleiding en styling daarvan, dit laatste is altijd maatwerk en vraagt om een specifieke offerte.

Maar om een indicatie te geven wat er al mogelijk is om tot nieuwe inzichten te komen, kun je een keuze maken uit de volgende opties:

Styling & Design Small

* Kennismakingsgesprek bij jou thuis, vooraf verzamel je al je vragen je wensen & behoeftes tav de ruimte die je wilt herindelen en veranderen. In dit gesprek krijg je mondeling tips en suggesties en inspiratie over veranderingen die je zou kunnen doorvoeren om de ruimte anders in te delen. De verbeteringen, een frisse blik en mijn suggesties kunnen vaak al heel verhelderend werken. Na dit gesprek van 2 uur ga jezelf aan de slag met de verkregen tips & trics om de gewenste ruimte te veranderen.

SDS: 150,00 euro voor 2 uur, elk volgend half uur is 35,00 euro                                                                      

....................................................

Styling & Design Medium

* kennismakingsgesprek bij jou thuis waar we gaan zoeken wat jullie style is wat jullie wensen zijn en binnen welk budget. Op basis van dit gesprek van ongeveer 1,5 uur ga ik aan de slag met het maken van:

* een moodboard, * kleur & materialen plan, *plattegrond met nieuwe indeling, * meubel, accessoires en verlichtings suggesties. Dit advies stuur ik je per post en per mail toe en spreken we daarna telefonisch door. Vervolgens ga jezelf aan de slag om de veranderingen door te voeren.

SDM: 375,00 euro      

Natuurlijk kan ik n.a.v dit advies ook de realisatie van het advies op me nemen maar dit valt buiten bovenstaande tarief en wordt dan een offerte op maat.                                                                                                                                     

....................................................    

Styling & Design Large

* kennismakingsgesprek bij jou thuis waar we gaan zoeken wat jullie style is, wat jullie wensen zijn en binnen welk budget. Op basis van dit gesprek van ongeveer 1,5 uur ga ik aan de slag met het maken van:

* een moodboard, * kleur & materialen plan,  2 x*plattegrond met nieuwe indeling, * meubel, accessoires en verlichtings plan inclusief shoppinglijst naar budget. Dit plan kom ik bij je thuis bespreken en toe lichten, waarbij nog aanpassingen gedaan kunnen worden naar aanleiding van dit gesprek. De aanpassingen stuur ik je per mail en per post toe. Vervolgens ga je zelf aan de slag om de veranderingen door te voeren.

SDL: 575,00 euro      

Natuurlijk kan ik n.a.v dit advies ook de realisatie van het advies op me nemen maar dit valt buiten bovenstaande tarief en wordt dan een offerte op maat. 

....................................................

Handig om te weten: bovenstaande tarieven zijn inclusief 21 % btw en een reisafstand van 25 km rondom zaandam. Woon je verder? geen probleem maar vanaf 25 km van zaandam reken ik 25 ct. per kilometer. Ook handig om te weten dat de plattegronden & sfeerbeelden in principe gelden voor een ruimte

Wil je advies voor meerdere ruimtes in een keer? Wil je dat ik de producten en ( vintage ) specials voor je source en de aankoopbegeleiding op me neem, of wil je een volledige begeleiding van de verbouwing? Vertel me je wensen zodat ik een offerte op maat voor je kan maken. Waar nodig schakel ik de hulp in van vakmensen om uiteindelijk een zo mooi mogelijk resultaat neer te zetten passend bij jullie budget en wensen.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? CHECK DE PROJECTEN PAGINA VOOR EEN IMPRESSIE VAN MIJN WERK.